5 kg Tavuk Suyunu Bağlamak İçin;
Nişastayla bağlarsanız eğer hem daha parlak olur hemde daha yoğun birr kıvam elde edersiniz.
Nişasta : 25 gr
Su : 100 ml
Yapılışı :
Su ve Nişastayı Karıştır.
Bağlanmak istenen sos/çorbaya,pişme süresinin sonuna doğru ilave et .
Nişasta |
Su |
Tereyağı : 100 gr (Oda Sıcaklığında)
Un : 100 gr
Yapılışı:
Un ve Tereyağını Macun Kıvamına Gelene Kadar Yoğurun Ve Dolaba Kaldırın .
Bağlanmak İstenen Sos/Çorbaya ufak parçalar halinde ilave et.
Tereyağı ve Un |
LiaısonKrema : 250 mlYumurta Sarısı : 3 adet Yapılışı: Kreama ve Yumurta Sarısını çırp,bağlanmak istenen sos/yemek/çorba temper et.
Yumurta sarısı |
Krema |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder